Old Country Sausage este un magazin cu profil nemțesc cu proprietari de origine română. Este printre puținele magazine care au produse și mâncare românească în zona Portland.
   Magazinul este
situat în frumoasa zonă de Nord-Vest a Statelor Unite, mai precis în zona de Sud-Est a Portlandului, statul Oregon, unde locuiesc cei mai mulți români. Poziția magazinului este foarte accesibilă, pe malurile râului Columbia și la intersecția a două autostrăzi principale,autostrada 205 și 84, la numai câțiva km distanță de Aeroportul Internațional Portland.
   Magazinul a fost înființat cu peste 45 de ani în urmă de un emigrant german cu numele Franz Zoeller iar în prezent, Beni și Lidia sunt proprietarii.

   Magazinul are două secțiuni:
   -
delicatese europene și preparate din carne
    -
restaurant

Secțiunea Deli
   Pentru produsele din carne, proprietarii folosesc rețete nemțești originale, realizate din carne de cea mai bună calitate și condimente naturale. Majoritatea produselor sunt făcute local. Pentu o diversitate mai mare și imagini, vizitați secțiunea Photo Galery.
Câteva produse românești
:
- pâine proaspătă europeană
, cârnaț afumat, cârnaț proaspăt, mai multe tipuri de slănină românească afumată, mușchi țigănesc afumat, tobă, șuncă afumată de mai multe feluri, salam de Sibiu, mici proaspeți (e bine să fie comandați cu 24 de ore înainte, pentru a fi cât mai proaspeți), ciocolată germană, vegeta, tăiței, multe feluri de brânză, printre care și brânză telemea, castraveți murați și alte murături și multe alte produse care să îți astâmpere dorul de casă prin gustul lor original, ca la mama acasă.

Restaurantul
   Servește meniuri originale, preparate de casă, la prețuri mai mici decât cele mai multe restaurante fast-food din zonă. Are un sortiment bogat de cârnați nemțești, salată de cartofi, gulaș unguresc și bineînțeles faimoasa ciorbă de burtă și mici. Vezi imaginile și meniurile de AICI

News

New Website!

So happy to finally have our new website live. Please contact us with any requests or questions.

Print Print | Sitemap
Old Country Sausage of Portland Oregon 2014. All rights reserved. Design and content by Marcel Urs